COACH         INTERIM MANAGEMENT         INSPIRATOR

Webdesign en web optimalisatie: Exposure

puur Hans

puur Support

puur Horeca

puur Recreatie

puur Contact

Menu“Passie voor het vak is het belangrijkste.Dat zie en voel je overal in terug”.

puur CateringNaast kennis en ervaring in de horeca- en recreatiesector, beschikt Hans ook over de nodige catering know how.


Zowel in de bedrijfscatering, evenementencatering als in de partycatering voelt hij zich op z'n gemak en kan hij u met raad en daad terzijde staan.


Hans ondersteunt u als ondernemer, tijdens het verkoopgesprek maar ook bij de uitvoering. Als goed gastheer is hij op zoek naar originele vondsten en praktische oplossingen.


Goede bevestigingen en perfecte draaiboeken, zijn meer dan de helft van het werk. De balans zoeken tussen de hoge verwachtingen van de gasten en het juiste rendement voor u als ondernemer, daar draait het om.


Daarnaast kan Hans de helpende hand bieden als tijdelijke manager of ondersteuning geven bij dreigende ontsporingen. Hans is als allround manager inzetbaar. Door zijn grote praktijkervaring en kennis, zal hij effectief en oplossinggericht werken.

Heeft u een acuut management probleem? Heeft u een manager nodig voor een bepaalde tijd? Of denkt u dat er meer uit uw park of bedrijf valt te halen?  Neem dan contact op met puurHans.


puur Catering