COACH         INTERIM MANAGEMENT         INSPIRATOR

Webdesign en web optimalisatie: Exposure

puur Hans

puur Support

puur Horeca

puur Recreatie

puur Contact

Menu



“Passie voor het vak is het belangrijkste.







Dat zie en voel je overal in terug”.

puur Catering



Hans heeft 35 jaar praktische ervaring opgedaan bij diverse horecagelegenheden, met daarbij een grote verscheidenheid in entourage. Hierdoor herkent en signaleert Hans zaken vlot.

Ieder horecabedrijf kent haar eigen uitdagingen. Hans begeleidt de keukenbrigade met het maken van de menukaart, geeft advies over het gastheerschap met de daarbij behorende etiquette of analyseert de verkoopmogelijkheden.

Dienstverlening

Hans is ervan overtuigd dat toekomstige omzetgroei sterk afhangt van gastgericht leiderschap. Elke medewerker is een verlengstuk van het bedrijf. De nieuwe generatie medewerkers vraagt een andere aansturing en begeleiding dan voorheen. Men zoekt een andere balans tussen werk en privé.

Hans richt zich op het begeleiden van het trainingsproces van de medewerkers. Want: een tevreden medewerker draagt bij aan een tevreden gast!

Hans staat positief in het leven en wil de positieve punten van een horeca- of recreatiebedrijf benadrukken.

Hans wil een inspirator zijn voor het team, maar ook een spiegel of luisterend oor. Hans verzorgt de diensten die het bedrijf nodig heeft.


puur Horeca