COACH         INTERIM MANAGEMENT         INSPIRATOR

Webdesign en web optimalisatie: Exposure

puur Hans

puur Support

puur Horeca

puur Recreatie

puur Contact

Menu“Passie voor het vak is het belangrijkste.Dat zie en voel je overal in terug”.

puur Catering
Puur Hans richt zich op de kleinere tot middelgrote horeca- en recreatiebedrijven. Van bruin café tot logeerhuis. Van een advies over de menukaart tot een aantal weken interim-management.

De kwaliteiten van Hans liggen vooral op het gebied van verkoopondersteuning en de optimalisatie van de gastvriendelijkheid.  Hans is een verkoper pur sang. Dat is te merken aan zijn directie aanpak en resultaat gerichtheid.


Verkoopondersteuning

Hans is een verkoopondersteuner. Hij weet als geen ander dat emotie belangrijk is bij horeca verkoopondersteuning. Dit proces start bij het aanblik van het etablissement. De simpelste handelingen zijn de basis voor een gastgerichte onderneming. Hans verzorgt samen met u een analyse en zet daarna een verkoopondersteuning voor u op.

Gastvriendelijkheid

Gastvriendelijkheid is volgens Hans de basis van een succesvolle onderneming. Als een gast zich ´thuis voelt´ dan komt de gast terug. Om dit te realiseren moet er gewerkt worden aan een andere manier van managen. Het managen moet worden vervangen door (nieuw) leiderschap. Daarbij gaat het over het communiceren met de klant.

Nieuwe leiders zullen zich dienstverlenend op moeten stellen met nog meer vertrouwen in de medewerkers. De medewerkers zijn één van de visitekaartje van de onderneming. Het contact met gasten is zeer belangrijk. Dit draagt onder andere bij aan een hogere productbeleving.

puur Support